ЗА НАС
 

 

ИСТОРИЯ

 


Флориан ООД е основана като семейна фирма през 1999 г. в град Русе. През годините успяхме чрез нашите идеи да се наложим като лидер на пазара в областта на селското стопанство, като предлагаме продукти в две основни направления, за професионалисти и любители градинари. По настоящем фирмата ни притежава 7 собствени агроаптеки, както складови и производствени помещения с над 1500 м площ. Към този момент във фирмата работят над 30 служители, от които 7 са агроном-консултанти.

Посещенията на международни панаири ни даде възможността да се запознаем с нови технологии и идеи, които след това представихме на нашите клиенти в България. Организираната дистрибуторска и разносна мрежа прави възможно да бъдем гъвкави в доставката на продукти в цялата страна. От 2003 - пакетираме семена за зеленчуци, цветя и тревни смеси, 2007 - внос на торф и торфени субстрати Stender, Германия, 2008 - внос на органични торове Osmo, Белгия. Както и през последните 2 години разработихме вноса на продуктите на Agrecol, Полша, Feldsаaten - Freudenberger, Германия, Tecu, Германия, Takii seed, Холандия. Нашата фирма е ексклузивен представител за България на Stender Германия, Osmo Белгия, Agrecol Полша.

Успяваме защото съчетаваме грижата към клиента, развиващия се пазар и подбора на качествени продукти.

 

 

МИСИЯ

 


Следвайки от една страна своите принципи, а друга потребностите на нашите клиенти ние се стремим да предлагаме на пазара конкурентно способни продукти, както и изграждане на доверие в клиента Идеята да разработим собствените марки „ФЛОРИАН“ и „ФЛОРИ“ и подбора на западноевропейски партньори ни дава възможност да се наложим в този важен пазарен сегмент. Наши стремеж е да запознаем българските клиенти с нови и по-добри продукти , които да им помагат в процеса на тяхната работа.

Вашите идеи могат да станат реалност с нашите продукти и професионални консултации.

 

КОМПЕТЕНТНОСТ

 


За да отговори на изискванията на своите клиенти Флориан ООД отделя голямо внимание на обучението на своите специалисти, осигурявайки възможности за постоянно повишаване на квалификацията, следейки новостите в бранша, участвайки в профилирани семинари, програми и конференции.
Екип от професионалисти с богат опит е на разположение за консултации и съвети в услуга на клиенти и партньори.

 

ЦЕЛИ

 


· Професионални консултации по отношение на отглеждането на различни култури, озеленяване и поддръжка.

· Предлагането на конкурентноспособни продукти на нашите клиенти, в зависимост дали те са професионалисти или любители градинари.

· Бърза доставка до корпоративни и крайни клиенти.

· Вносът на продукти, чиито марки са признати като водещи продукти на европейските пазари.

· Разработване на фирмени продукти с цел обхващане всички нужди на нашите клиенти.

· Залагаме на професионалния подход по отношение, на всеки клиент, продукт или идея.


Целта ни е да постигне на максимално добри резултати като съчетаваме опита, добрите продукти и вашите идеи

 

Участие на Агра - Пловдив и Флора - София

 

 

Флориан ООД участва от 2007 година на международната селскостопанска изложба „Агра“ в гр. Пловдив. Фирмата кани като гости своите партньори от страната, както и от Германия , Белгия, Франция и Полша.

Флориан ООД представя широка гама от своите продукти на специализираното изложение ФЛОРА в гр. София

Постоянното участие в специализирани международни изложения и форуми, както и бързото внедряване на най-новите достижения в агро сектора е формулата, която допринася за развитието и утвърждаването на фирмата на пазара. Качество, коректност, конкурентни цени! Така Флориан ООД печели доверието на своите клиенти и партньори през годините.

 
 

 

изработка на сайта Студио Мина ООД